Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı İftar İçin Gölpazarı’nda

24 Eyl

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ, Belediyemizin düzenlediği iftar yemeğine teşrif etti. Akşam saatlerinde ilçemize gelen Bakan Dönmez, önce baba ocağına uğradı. Ardından Belediyemize gelerek, Başkanımız Sayın Hayri SUER ile görüştü.

Doğup büyüdüğü toprakların üzerine titreyen, her fırsatta ilçemizi geliştirebilmek adına atılan her adımı desteklediğini dile getiren Bakan Dönmez, Mihalgazi Külliyesi Çevre Düzenleme projelerimiz kapsamında da gelinen durumu yerinde inceledi.

Bilecik Valisi Sayın Bilal ŞENTÜRK, AK Parti Bilecik Milletvekili Sayın Selim YAĞCI, İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim GÜNEŞ ve değerli protokol mensupları ile iftar için Etkinlik Alanımıza geçen Bakanımıza hemşerilerimizin ilgisi çok büyüktü. Hemşerilerimiz ile beraber orucunu açan Bakan Dönmez, iftar sonrası yaptığı konuşmada hemşerilerimizi ve bu ilçeyi çok sevdiğini dile getirerek, 31 Mart seçimlerindeki kararları için teşekkür etti.

“Başkan Bey ile Sürekli görüşüyoruz”

Bakan Dönmez yaptığı konuşmada; Başkan Suer ile sürekli irtibat halinde olduklarını dile getirdi.Ayrıca Bakan Dönmez’in ‘Ankara’ya gelerek sürekli yapacağı projeler için bizimle görüşüyor, ben Başkan Beyin projelerinin sıkı takipçisiyim. Azmini kutluyorum. İlçemizi daha ileriye taşıyacağına eminim’ demesi, halk tarafından alkışlandı.

Gölpazarı Belediyesi olarak düzenlediğimiz iftara gelerek bizleri yalnız bırakmayan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ’e, değerli protokolümüze ve hemşerilerimize teşekkür ediyor; ‘RAMAZAN BİRLİKTE GÜZEL’ diyoruz.