BAŞKAN SUER’DEN İLÇEMİZ EĞİTİM KURUMLARINA ZİYARET

24 Eyl

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dün sabah saatlerinde Belediyemiz Etkinlik Alanında coşkuyla kutlandı.

Belediye Başkanımız Sayın Hayri SUER, Belediye Meclis Üyeleri Yaşariye AKKAYA ve Osman KERVAN ile birlikte bugünde, ilçemizde hizmet veren eğitim kurumlarına ziyarette bulundu.

Başkan SUER, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında şiir, resim ve spor dallarında dereceye giren öğrencilerimizin madalyalarını kendi elleri ile takarak, spor takımlarına takdim ettiği kupaları miniklerimiz ile beraber göklere kaldırdı. Suer, öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ederek, ödül aldığı alanlarda kendilerini daha da geliştirmelerine dair miniklerimizden söz aldı.

Okullardaki spor faaliyetlerini artırmak adına, her okula ayrı ayrı spor malzemesi hediye eden Başkan Suer, ziyaret ettiği okullarda görev alan personel ve okul müdürleriyle de sohbet ederek, Gölpazarı Belediyesi olarak, eğitim kurumlarımıza gerektiği durumlarda yardım etmek için elinden geleni yapacağınında sözünü verdi.