Bilecik Valisi Sayın Bilal ŞENTÜRK'den ilçemize ziyaret
Vali Bilal ŞENTÜRK ilçemizdeki çalışmaları kontrol etmek ve yerinde incelemek amacıyla ziyarette bulundu. Vali Şentürk'ü İlçe Kaymakamı Sayın İbrahim GÜNEŞ ve Belediye Başkanımız Sayın Hayri SUER karşıladı. İmam Hatip Lisesi Yeni Binasını ve Cengiz Topal İlk ve Orta Öğretim Okulu yeni binasını Kaymakam Güneş ve Başkan Suer ile birlikte gezen Bilal ŞENTÜRK öğretmenler ile biraraya gelerek sohbet etti.
Vali Şentürk okul ziyaretlerinin ardından Mihalgazi Külliyesi Çevre Düzenlemesi kapsamında Belediyemiz tarafından yıkılan alanda incelemelerde bulunarak, Başkan Suer'den oluşturulacak projelere dair bilgi aldı.
Tarihi Hamamızıda ziyaret eden Bilal ŞENTÜRK, Cumhuriyet Meydanı tarafından Belediye Binamıza Başkan Suer ile birlikte yürüyerek etap içerisinde yıkılacak metruk binaları inceledi.
Belediye Başkanlığı makamında Başkanımız Hayri SUER ile sohbet eden Vali Şentürk yeni asfaltlanan ilçe merkezi-Akçakavak yolunda incelemelerde bulundu.
Yol üzerindeki köylülerle sohbet eden Vali Şentürk, ilçemiz köylerinin doğasına hayran kaldı.
Şentürk ilçemize dönüşte İsmetpaşa Mahallesi halkından Kıbrıs Gazisi Hasan YAYLALI'yı evinde ziyaret etti.
Son olarak ilçemiz Yenipazar çıkışında bulunan Belediyeye ait arazileri gezen Şentürk, bölgeye dair Başkan Suer'in projelerini takdir ederek gereken yardımın yapılacağı konusunda söz verdi.