2019 Yılının ilk muhtarlar toplantısı ilçemiz öğretmenevinde gerçekleşti. Toplantıya mahalle ve köy muhtarlarımızın yanı sıra İlçe Kaymakamı Sayın İbrahim GÜNEŞ, Belediye Başkanı Sayın Vedat KAZICI, İlçe Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı da katıldı. Sorumlu oldukları bölgelerde devletimizin şefkat eli olan muhtarlar, vatandaşın refahını artırmaya yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda ilçe merkezindeki karayollarında oluşan ciddi sorunlar da gündeme geldi. Kaymakam Güneş, konu ile ilgili Karayolları Bölge Müdürlüğü ile sürekli diyalog halinde olduğunu beyan etti. Toplantıya Karayolları adına katılan temsilci ise hava şartları düzelir düzelmez, yollarda oluşan çukurları doldurmaya yönelik çalışmaların başlayacağını yine yol yapım çalışmalarının ilk ilçemizde yürütüleceğini açıkladı.

İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz.