Bugün, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde 80 günlük stajlarını, Belediyemizde yapan Bilecik Şeyh Edebali Üniv. Gölpazarı Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler 2. sınıf öğrencilerinin son günüydü.

İlk günden son güne kadar aldıkları eğitimleri, samimiyet ve azimle harmanlayarak görevli oldukları birimlerde harika işlere imza atan sevgili öğrencilerimizi bu özel gününde Belediye Başkanı Sayın Vedat KAZICI yalnız bırakmadı.

Han Kafe Sosyal Tesisimizde öğrencilerimiz ile bir araya gelen Başkan KAZICI, öğrencilerle muhabbet ederek, stajları son bulsada Belediyemiz kapılarının daima açık olduğunu dile getirdi.

Öğrencilere hediyelerini takdim eden KAZICI hatıra fotoğrafı çektirerek, emekleri için tek tek hepsini tebrik etti.

Belediye çalışanları olarak 80 günlük birlikteliğimizde bizlere verdikleri destek için ve gösterdikleri profesyonellikle stajyerden çok daha fazlası olmayı başaran, gönüllerimizi fetheden kardeşlerimize teşekkür ediyor, hayatlarının her daim başarı ve güzelliklerle dolu olmasını diliyoruz.

Stajyerlerimiz:

Gönül Yıldırım