İlçemizde yeni yılı çalışarak karşılayanları ziyaret eden Belediye Başkanı Vedat KAZICI, çalışanlara sağlıklı ve mutlu bir yıl diledi.
Başkan Kazıcı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyesi Turgay Yılmaz ile beraber, 2018 yılının son saatlerini görevi başında geçiren personeli yalnız bırakmadı. Kazıcı Gölpazarı Açık Cezaevi’nden başlayarak, ilçemizde faaliyet gösteren Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma, 112 Acil, İlçe Hastanesi, eczane, itfaiye, OEDAŞ gibi kurum ve kuruluşlara ziyarette bulundu.
Çalışanlarla sohbet ederek, böyle bir akşamda hemşehrilerimize kesintisiz hizmette bulundukları için teşekkürlerini sunan Kazıcı, yeni yılın öncelikle hemşehrilerimize ve ilçemizde misafir olarak bulunan vatandaşlarımıza ardından bütün ulusa sağlık mutluluk ve bereket getirmesini diledi.
Hava şartlarına rağmen geç saatlere kadar ilçe genelinde yol ve kaldırım inşasını yürüten işçileri de unutmayan Kazıcı, yakılan ateşin başına geçerek çalışanlara boza ikramında bulundu.