64 m2 veranda, 192 m2 kullanım alanıyla toplam 256 m2’lik bir alanda kafeterya binamızı inşa ediyoruz.
Peyzaj düzenlemesi , süs havuzu, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkı ile tarihi taşhan binamızın yanına yakışır bir tesis yapıyoruz. Tamamlandığında Belediye etkinliklerimizi düzenleye bileceğimiz , sivil toplum örgütleri ile fikir alışverişinde bulunabileceğimiz ve toplantılar yapabileceğimiz bir mekana kavuşacağız.
İlçemiz anayolu üzerinde bulunan bu tarihi mekanın yanında ki tesisimiz hem ilçe halkımıza hizmet edecek hem de transit olarak ilçemizden geçiş yapan misafirlerimizin dinleneceği ve ihtiyaçlarını giderebileceği keyifli bir mekan haline gelecek.
Buradaki çalışmalarımızı kurban bayramına kadar bitirip hizmete açmayı planlıyoruz.
Bitince güzel olacak.