Belediye Başkanlığımızca Çanakkale Şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okutuldu. Belediye Başkanımız Sayın Vedat Kazıcı Yaptığı konuşmasında şunları söyledi;
Çanakkale savaşları sıradan bir savaş ve mücadele değildir. Çanakkale savaşları bir milletin, emperyalizme başkaldırışı ve vatan savunması anlamında muhteşem bir direniş ve mücadeledir. Bu mücadele Türk ulusuna büyük bir komutan, büyük bir devlet adamı ve Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü kazandırmıştır.Bizler Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına sonsuza kadar müteşekkiriz.Bu vesile ile bize bu vatanı hediye eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu güne kadar canını ülkesi ve vatanı için feda etmiş tüm şehitlerimiz ile ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyoruz.Ruhları şad olsun.Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.