İlçemizde 24 kasım öğretmenler günü coşkuyla kutlandı.Belediye Başkanlığı olarak öğretmenlerimize öğle yemeği ikram edildi.Öğle yemeğinde öğretmenlerimizle buluşan Belediye Başkanımız Sayın Vedat KAZICI yaptığı konuşma da ''Öğretmenlerimizin mesleki zorluklarının farkında olduklarını,gelirlerinin biran önce yükseltilmesi ve sıkıntılarının giderilmesini temenni ettiklerini dolayısıyla fikri hür vicdanı hür nesiller yetiştirmek için bütün problemlerinden arındırılmış bir şekilde görev yapabilmelerinin bütün idarecilerin ve ülkemizde ki siyasilerin görevi olduğunu öğretmenlerimizle paylaştı ve programa katılan öğretmenlerimize teşekkür etti.'' Program sonunda öğretmenlerimiz için hazırlanan hediyeler verildi.
Başta baş öğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi ve şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.Görev başında ki öğretmenlerimize de sağlıklı ,uzun, başarılı bir ömür diliyoruz.Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.