Belediyemizden Ramazan Ayı Etkinliği

Belediyemiz tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Türbe ziyaretleri ve iftar programı düzenlendi.

Belediye Başkanımız Sn.Vedat Kazıcı, açıklamada,her Ramazan ayında belli etkinlikler yapıyoruz, bu ayın maneviyatına ve anlamına yakışan çalışmalar olduğunu söyledi.

Tarımla içli dışlı olan insanlarımızın gezmeye vakti olmadığı, komşu ilçelerimizde bulunan tarihi doğal güzellikleri bugüne kadar göremediklerini ve gidemediklerini farkına vardıklarını belirten Kazıcı, “30 günlük Ramazan ayı boyunca Göynük ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet’in hocası Akşemsettin Hazretlerinin türbesinin bulunduğu şirin ve güzel kasabamızda bin’e yakın vatandaşımızın Göynük ilçemizi gezmesi ve Akşemsettin Hazretlerinin türbesini ve oradaki tarihi mekanları ve doğa güzelliklerini görmeleri ve orada verilecek olan iftar ile ilgili ilk turumuzu gerçekleştirdik. Ramazan ayı sonuna kadar da bu çalışmalarımız devam edecek. ilçe merkezimizde de Kadir gecesi olmak üzere halkımızla birlikte iftar vererek güzel bir programı yaşamak istiyoruz. Bizim hedefimiz vatandaşlarımıza katkıda bulunmak,hayatlarına güzellikler katmak. Bütün vatandaşlarımızın bu etkinliğe katılmalarını ve faydalanmalarını istiyorum” dedi.