Kültür & Sanat

Muhtarlarımıza irtibat ofisi açtık.

Belediye Başkanlığımızca, mahalle ve köy muhtarlarımız için hazırladığımız, muhtarlık irtibat ofisimizin açılışını gerçekleştirdik.

Yaşlılarımız Yalnız Değil

Belediyemizin Hayata geçirdiği yaşlılarımız yanlız değil projesi kapsamında ziyaretlerimiz devam ediyor her türlü sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz. Gelecek de birgün Gelecek...

Sebze ve Meyve Hali Açılışı

Belediye Başkanlığımızca İlçe tarımına ve tarımsal ürünlerimizin değerlendirilmesine katkı sağlamak amacı ile yaptığımız toplam 15.000 metrekare alanda 21 adet hal dükkanı, kafeterya, mescit, açık pazar alanı, çevre düzenlemesi , zemin asfaltlaması ve

Belediyemizin yeni hizmeti.

Tüm ailelerin en önemli varlığı olan çocuklarımızın bayram, gösteri ve törenlerde ki etkinliklerini kaydediyor, Cd’ye kopyalıyor ve hatıra kalması için hediye ediyoruz.

Karne Töreni

Gazimihal İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlenen karne töreniyle öğrencilerimizin karne heyecanını paylaştık.Tüm Öğrencilerimize sağlıkla sıhhatle, aileleri ile birlikte mutlu bir tatil diliyoruz.Hepimizin geleceği sizlersiniz, sizleri seviyoruz.

ÇANAKKALE GEZİSİ

Belediye Başkanlığımız olarak güzel ve anlamlı bir kültür gezisi gerçekleştirdik.Çanakkale gezimize katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. #Belediyevarsaherkesiçinvar

Çocuk Şenliği

23 Nisan haftası kapsamında çocuklarımız için düzenlemiş olduğumuz çocuk şenliği etkinliğimiz, çocuklarımız ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü.

AYRINTILAR
Çanakkale Şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okutuldu.

Belediye Başkanlığımızca Çanakkale Şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okutuldu. Belediye Başkanımız Sayın Vedat Kazıcı Yaptığı konuşmasında şunları söyledi

AYRINTILAR
Belediye Başkanlığımızca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi.

Belediye Başkanımız Sayın Vedat Kazıcı’nın katılan hemşehrilerimize hitaben yaptığı açılış konuşması ardından sözü Uzman Psikolog & Aile ve çift terapisti Didem Uçak’a bıraktı. Kadına şiddet ve çocuk istismarı konulu konferans büyük beğeni topladı. Konfer

Afrin Harekatına  Destek Yürüyüşü

Afrin Harekatına Destek Yürüyüşü

Zeytin Dalı Operasyonunda şehit düşen Kahraman Vatan Evlatlarımız ve terör yuvalarını temizleyen Mehmetçiğimiz için düzenlenen halk yürüyüşüne katılan tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.