Kültür & Sanat

BAŞKAN SUER'DEN 29 EKİM MESAJI

Gölpazarı Belediye Başkanı Sayın Hayri SUER'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29 EKİM KUTLAMA TÖRENİ

İlçemizde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. İlçemiz etkinlik alanında düzenlenen törende Türkiye Cumhuriyetinin 96’ıncı yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

FENER ALAYI DÜZENLENDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Fener Alayı yürüyüşü düzenlendi.

CUMHURİYET MEYDANI'NDA ÇELENK SUNUMU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim GÜNEŞ ve Sayın Belediye Başkanımız Hayri SUER'in katılımlarıyla gerçekleştirildi..

BAŞKAN SUER'DEN BARIŞ PINARI HAREKATI MESAJI

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın emri ile Fırat’ın doğusuna ‘Barış Pınarı Harekatı ‘ başladı.

KIYAFET BANKASININ DÜZENLENMESİ

Kullanılmayan veya hibe edilen giysilerin, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı Belediye Pasajımızda yer alan Kıyafet Bankası, ekiplerimizce düzenlendi.

AKÇAKAVAK KÖYÜ MEVKİİNDE ORMAN YANGINI

İlçemizde Akçakavak Köyü mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına, İlçemiz Orman İşletme Şefliği, Çevre İlçelerden destek birimleri ve Belediyemiz İtfaiye birimince hemen müdahale edildi.

AKÇAKAVAK KÖYÜNE ZİYARET

Belediye Başkanımız Sayın Hayri SUER ve İl Genel Meclis Üyemiz Sayın Mustafa ÖZKAN Akçakavak Köyü sakinleri ile buluşarak geçmiş olsun temennilerinde bulundular.

BAŞKAN SUER'DEN DÜNYA ÇOCUKLAR GÜNÜ MESAJI

1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nü kutluyor, yarının teminatı olan çocuklarımız için sağlık, sevgi, huzur ve barış dolu bir gelecek temenni ediyorum.

DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde İlçemizde özellikle yalnız olarak ikamet eden, akrabaları şehir dışında yaşayan büyüklerimizi unutmadık.

SENATO TOPLANTISI TAŞHAN’DA GERÇEKLEŞTİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senato Toplantısı, Tarihi Taşhan’ımızda gerçekleşti.

DÜNYA YÜRÜYÜŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Bilecik Valiliğinin düzenlemiş olduğu ''Dünya Yürüyüş Günü Etkinliği'' 28 Eylül Cumartesi Günü Pazaryeri Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Pazarcık Küçükelmalı Tabiat Parkında gerçekleşti.