Kültür & Sanat

İlçemizde , 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programı düzenlendi.

Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan programda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Program, Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen anma merasimiyle devam etti.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

DOĞALGAZ İLE İLGİLİ EN ÖNEMLİ SORUN BUGÜN AŞILDI

AYRINTILAR
ARAÇ FİLOMUZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR.

Belediye Başkanlığı olarak İlçemizde ki tüm alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözmek için çalışmalarımız devam ediyor.Bu yatırımların yanında belediyemiz hizmetleri için gerekli olan,araç filomuzu her geçen gün yeniliyor ve büyütüyoruz.

ASFALT ŞANTİYEMİZİ KURUYORUZ.

Gölpazarı Belediye Başkanlığı olarak Asfalt şantiyemizi kuruyoruz .Yeni ekipmanlarımızı teslim aldık. Hepimize Hayırlı olsun.Bu hizmetleri vermemizde ödediği su parası,emlak vergisi,çevre temizlik vergisi ile belediyemize katkı sunan tüm değerli hemşehril

AYRINTILAR
Öğrencilerimizin Okul Çantaları Belediyemizden.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılında ilçemizde Eğitim gören toplam 1020 öğrencimize Belediyemiz tarafından okul çantaları dağıtıldı.Güle güle kullansınlar.Tüm öğrencilerimize başarılar ailelerine kolaylıklar diliyoruz ...

AYRINTILAR
Belediyemiz tarafından muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure ikram edildi.

Belediye Başkanımız Sayın Vedat KAZICI, Tarihi Taşhan' da vatandaşlara aşure ikramında bulundu ve muharrem ayı nedeni ile ilçede ki insanları bir araya getirip, ayın anlamına yakışır lezzet ve birliktelik yaşatmak istediklerini söyledi.

Gölpazarı’ında Heykel Parkı Kuruldu

Gölpazarı 3. Heykel Sempozyumu, Köyünü Yaşat Projesi kapsamında Gölpazarı Belediyesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Heykel Bölümü ortaklığında gerçekleşti.

AYRINTILAR
İlçemizde 19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Programı Düzenlendi.

KADİR GECESİ İFTARI

Belediyemiz Tarafından Kadir Gecesine Özel hazırlanan İftar Programı büyük ilgi gördü.

Belediyemizden Ramazan Ayı Etkinliği

Belediyemiz tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Türbe ziyaretleri ve iftar programı düzenlendi.