Kültür & Sanat

ÇANAKKALE GEZİSİ

Belediye Başkanlığımız olarak güzel ve anlamlı bir kültür gezisi gerçekleştirdik.Çanakkale gezimize katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. #Belediyevarsaherkesiçinvar

Çocuk Şenliği

23 Nisan haftası kapsamında çocuklarımız için düzenlemiş olduğumuz çocuk şenliği etkinliğimiz, çocuklarımız ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü.

AYRINTILAR
Çanakkale Şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okutuldu.

Belediye Başkanlığımızca Çanakkale Şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okutuldu. Belediye Başkanımız Sayın Vedat Kazıcı Yaptığı konuşmasında şunları söyledi

AYRINTILAR
Belediye Başkanlığımızca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi.

Belediye Başkanımız Sayın Vedat Kazıcı’nın katılan hemşehrilerimize hitaben yaptığı açılış konuşması ardından sözü Uzman Psikolog & Aile ve çift terapisti Didem Uçak’a bıraktı. Kadına şiddet ve çocuk istismarı konulu konferans büyük beğeni topladı. Konfer

Afrin Harekatına  Destek Yürüyüşü

Afrin Harekatına Destek Yürüyüşü

Zeytin Dalı Operasyonunda şehit düşen Kahraman Vatan Evlatlarımız ve terör yuvalarını temizleyen Mehmetçiğimiz için düzenlenen halk yürüyüşüne katılan tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Hoşgeldin Bebek

Hoşgeldin bebek projemiz kapsamında ilçemizde yeni doğan bebeklerimize hoşgeldin dedik.Anne ve babalık duygusunu tadan değerli kardeşlerimizi tebrik ediyor, Minik yavrularımıza mutlu ömürler diliyoruz.

AYRINTILAR
Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu, Okul Müdürü Doç.Dr.Sayın Turgut KUTLU  Belediye Başkanımızı makamında ziyaret etti.

Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu, Okul Müdürü Doç.Dr.Sayın Turgut KUTLU Belediye Başkanımızı makamında ziyaret etti.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu, Okul Müdürü Doç.Dr.Sayın Turgut KUTLU ve Okul Yönetimi, Belediye Başkanımız Sayın Vedat KAZICI'yı Makamında Ziyaret ettiler.Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günü

İlçemizde 24 kasım öğretmenler günü coşkuyla kutlandı.

AYRINTILAR
İlçemizde , 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programı düzenlendi.

Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan programda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Program, Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen anma merasimiyle devam etti.