Kültür & Sanat

İÇME SUYU DEPOLARI BOYANDI

İçme suyu şebekesi yenileme işlemlerinin ardından hanelerimize sağlıklı ve güvenilir su ulaştırabilmek adına proje dahilinde gerekli görülen yere yeni su depoları inşaa edip, eski su depolarını revize ettik.

ATA'yı Anma Programı Düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80’inci yıl dönümü nedeniyle ilçemizde anma töreni düzenlendi.

Köyünü Yaşat 4. Sempozyumu gerçekleşti

Gölpazarı ilçe merkezinde Osmanlı mimarisinin yapısal örneklerini taşıyan ve 1318 yılında Mihal Bey tarafından yapılan Taşhan'ın çevresi,

Cumhuriyet'in 95. Yıldönümü Kutlandı

Tüm Yurt da olduğu gibi İlçemizde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama töreni düzenlendi. İlçemiz etkinlik alanında düzenlenen törende Türkiye Cumhuriyetinin 95'inci yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Hoş Geldin Bebek

Hoşgeldin bebek projemiz kapsamında ilçemizde yeni doğan bebeklerimize hoşgeldin dedik.Anne ve babalık duygusunu tadan değerli kardeşlerimizi tebrik ediyor, Minik yavrularımıza mutlu ömürler diliyoruz.

Belediyemizden Aşure Günü

Belediyemiz tarafından her yıl muharrem ayında geleneksel hale getirdiğimiz Aşure Günü etkinliğimiz bu yıl da büyük ilgi gördü.

AYRINTILAR
Muhtarlarımıza irtibat ofisi açtık.

Belediye Başkanlığımızca, mahalle ve köy muhtarlarımız için hazırladığımız, muhtarlık irtibat ofisimizin açılışını gerçekleştirdik.

Yaşlılarımız Yalnız Değil

Belediyemizin Hayata geçirdiği yaşlılarımız yanlız değil projesi kapsamında ziyaretlerimiz devam ediyor her türlü sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz. Gelecek de birgün Gelecek...

Sebze ve Meyve Hali Açılışı

Belediye Başkanlığımızca İlçe tarımına ve tarımsal ürünlerimizin değerlendirilmesine katkı sağlamak amacı ile yaptığımız toplam 15.000 metrekare alanda 21 adet hal dükkanı, kafeterya, mescit, açık pazar alanı, çevre düzenlemesi , zemin asfaltlaması ve

Belediyemizin yeni hizmeti.

Tüm ailelerin en önemli varlığı olan çocuklarımızın bayram, gösteri ve törenlerde ki etkinliklerini kaydediyor, Cd’ye kopyalıyor ve hatıra kalması için hediye ediyoruz.

Karne Töreni

Gazimihal İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlenen karne töreniyle öğrencilerimizin karne heyecanını paylaştık.Tüm Öğrencilerimize sağlıkla sıhhatle, aileleri ile birlikte mutlu bir tatil diliyoruz.Hepimizin geleceği sizlersiniz, sizleri seviyoruz.