Kültür & Sanat

Öğrencilerimizin Okul Çantaları Belediyemizden.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılında ilçemizde Eğitim gören toplam 1020 öğrencimize Belediyemiz tarafından okul çantaları dağıtıldı.Güle güle kullansınlar.Tüm öğrencilerimize başarılar ailelerine kolaylıklar diliyoruz ...

AYRINTILAR
Belediyemiz tarafından muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure ikram edildi.

Belediye Başkanımız Sayın Vedat KAZICI, Tarihi Taşhan' da vatandaşlara aşure ikramında bulundu ve muharrem ayı nedeni ile ilçede ki insanları bir araya getirip, ayın anlamına yakışır lezzet ve birliktelik yaşatmak istediklerini söyledi.

Gölpazarı’ında Heykel Parkı Kuruldu

Gölpazarı 3. Heykel Sempozyumu, Köyünü Yaşat Projesi kapsamında Gölpazarı Belediyesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Heykel Bölümü ortaklığında gerçekleşti.

AYRINTILAR
İlçemizde 19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Programı Düzenlendi.

KADİR GECESİ İFTARI

Belediyemiz Tarafından Kadir Gecesine Özel hazırlanan İftar Programı büyük ilgi gördü.

Belediyemizden Ramazan Ayı Etkinliği

Belediyemiz tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Türbe ziyaretleri ve iftar programı düzenlendi.

Anneler Günü Etkinliği

Belediye Başkanlığımızca, Tüm Annelerimizi ve Kadınlarımızı gülümsete bilme adına, hazırlamış olduğumuz programımıza, her zaman olduğu gibi yoğun ilgi vardı.

ÇOCUK ŞENLİĞİ

Belediye Başkanlığımızca çocuklarımız için hazırlanan şenliğimiz, hava şartları nedeni ile kapalı spor salonuna alınmıştır.Yarın 11:00' den itibaren bütün çocuklarımız şenliğimize davetlidir.

Polis Günü

Huzurumuzun ve Güvenliğimizin Teminatı Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun.