Kültür & Sanat

KADİR GECESİ İFTARI

Belediyemiz Tarafından Kadir Gecesine Özel hazırlanan İftar Programı büyük ilgi gördü.

Belediyemizden Ramazan Ayı Etkinliği

Belediyemiz tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Türbe ziyaretleri ve iftar programı düzenlendi.

Anneler Günü Etkinliği

Belediye Başkanlığımızca, Tüm Annelerimizi ve Kadınlarımızı gülümsete bilme adına, hazırlamış olduğumuz programımıza, her zaman olduğu gibi yoğun ilgi vardı.

ÇOCUK ŞENLİĞİ

Belediye Başkanlığımızca çocuklarımız için hazırlanan şenliğimiz, hava şartları nedeni ile kapalı spor salonuna alınmıştır.Yarın 11:00' den itibaren bütün çocuklarımız şenliğimize davetlidir.

Polis Günü

Huzurumuzun ve Güvenliğimizin Teminatı Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun.

Borçlarınızı Yapılandırma Fırsatını Kaçırmayın

Kamuoyunda ‘Vergi Affı’ olarak bilinen, “6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun” 01 Eylül 2016 itibarıyla yürürlüğe girdi.

15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri için Yardım Kampanyası

15 Temmuz'da şehit ve gazi olan vatandaşlarımızın aileleri ve yakınları için başlatılan bu yardım kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz.

Gölpazarı Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırı

Her yıl ilçemizde geleneksel olarak düzenlenen , hayvan ve emtia panayırı 1-5 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.

AYRINTILAR
İlçemizde düzenlenen Kutlu Haftası etkinlerinden görüntüler.