Kültür & Sanat

AŞEVİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

Belediye Konukevi’mizi genişletme ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimize hizmet verecek AŞEVİ için çalışmalarımız başladı...

BAŞKANIMIZ VE MECLİS ÜYELERİMİZDEN BADEM SOKAK'TA İNCELEME

Belediye Başkanımız Sayın Hayri SUER, Belediye Meclis Üyelerimiz Sayın Osman KERVAN ve Sayın İsmail KARA ile birlikte istinat duvarı inşaası ve yol genişletme çalışmaları gerçekleştirilecek Badem Sokak'ta incelemelerde bulundu.

BAŞKAN SUER'DEN İLÇE MÜFTÜSÜ SAYIN AYDOĞDU'YA ZİYARET

Belediye Başkanımız Sayın Hayri SUER, Belediye Meclis Üyelerimiz Sayın Osman KERVAN ve Sayın İsmail KARA ile birlikte Umre'den yeni dönen İlçe Müftümüz Sayın Harun AYDOĞDU'yu makamında ziyaret etti.

BAŞKAN SUER'DEN YENİ YIL MESAJI

Tüm milletimizin ve değerli hemşerilerimizin 2020 yılını kutlar, tüm dünyada kavga ve karmaşaların son bulmasını; barış, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını, bereket getirmesini temenni eder, saygılar sunarım.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü; engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarının ne olduğunun farkında olma günüdür

25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in, “Cennet anaların ayakları altındadır” sözünü bir slogan olmaktan çıkarıp, yaşamımıza yön veren vazgeçilmez bir ahlak ilkesi olarak benimsersek, kadına yönelik şiddettin önlenmesinde çok önemli bir adım atmış olacağım

11. 11 BİLECİKLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

“Dirilişin başladığı, ecdad yadigarı ATA topraklarının 11.11 Bilecikliler Günü KUTLU OLSUN!”

10 KASIM MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA

Yurdumuzun düşmanlardan kurtulmasına ve Cumhuriyetimizin kurulmasına öncülük eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, aramızdan ayrılışının 81. Yıldönümünde saygı, rahmet ve özlemle anıldı.

BAŞKAN SUER'DEN 29 EKİM MESAJI

Gölpazarı Belediye Başkanı Sayın Hayri SUER'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29 EKİM KUTLAMA TÖRENİ

İlçemizde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. İlçemiz etkinlik alanında düzenlenen törende Türkiye Cumhuriyetinin 96’ıncı yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

FENER ALAYI DÜZENLENDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Fener Alayı yürüyüşü düzenlendi.

CUMHURİYET MEYDANI'NDA ÇELENK SUNUMU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim GÜNEŞ ve Sayın Belediye Başkanımız Hayri SUER'in katılımlarıyla gerçekleştirildi..