İlçemizi daha da yeşillendirebilmek ve gelecek nesillere sağlıklı yarınlar bırakabilmek adına peyzaj çalışmalarına önem veriyoruz. Bu nedenle Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesinden başlayarak, Pınar ve Lavanta Sokak başta olmak üzere yol kenarlarına ve kaldırım kısımlarının müsait alanlarına fidan dikimine başladık.
Halı Saha Sosyal Tesisimizin, Yaz düğünleri için ayrılan bahçesinin etrafına yaklaşık 100 fidan diktik. Böylece ilçe geneline kısa sürede 350 kök fidan dikmiş olup, peyzaj çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz.

Yüksekokul Yolu Park İnşası

İsmetpaşa Mahallesi-Şahin Sokak yol ayrımında kalan 150 m2’lik boş alanı değerlendirebilmek adına, gerekli fizibilite çalışmasının ardından hemen dinlenilebilir-park alanı inşasına başladık. Zemin düzleme işlemlerinin ardından çocuklarımızın eğlenceli vakitler geçirebilmesi için oyuncakları monteledik. Kurduğumuz ahşap kamelyalar ve çimlendirme çalışmalarımız ile Mahalle sakinlerimizin ve öğrencilerimizin parkta rahat vakit geçirmelerini sağladık.

Su Pınarı Yenilendi

Park alanının ön cephesinde bulunan, mahalle sakinleri ve yolcular tarafından uzun yıllardır kullanılan hatta atığının sokak hayvanlarına can verdiği pınar, ekiplerimizce yenilendi. Yeni görüntüsüyle kent kimliğimize uygun olarak kullanıma açıldı.