İlçemizde halkımıza hizmet etmek için kurulmuş tüm kurumları, ayrımsız, bütçemiz dahilinde desteklemeye çalışıyoruz ve desteğe devam edeceğiz.

Bu kapsamda; İlçe Hükümet Binamızı çevreleyen bahçenin aşınan zemini ekiplerimizce söküldü. Gerekli zemin düzleme işlemlerinin ardından, 1.200 m2’lik alanı, yeni ve daha uzun ömürlü kilit taşları ile kapladık.

Hükümet Binamızın en önemli eksiklerinden biri de bahçe alanında, çalışanlar için dinlenebilecek bir yerin bulunmamasıydı. İlçe Açık Cezaevi Müdürlüğünce hediye edilen 2 adet kamelyanın montelenmesinin ardından, biz de bu alana bahçenin yapısına uygun süs havuzu inşa ettik.

Öte yandan İlçe Jandarma Karakolumuzun 1.600 m2’lik bahçesini de bütçemiz dahilinde kilit taşı zemin ile buluşturduk.

Kullanılamaz hale gelen İsmetpaşa Mahallemiz Kubbeli Camii gasilhanesinin tadilatı için de gerekli destekte bulunduk.
Gölpazarı Belediyesi olarak İlçemizde refah ve huzurun sağlam temeller üzerine inşa edilebilmesi adına elimizden gelenin daha fazlasını yapacağımıza söz veriyoruz.