Sağlıklı şehir, çevresini geliştirebilen ve kaynaklarını genişletebilen şehirdir. Nitekim bu şehirlerin temelinde sağlıklı yollar, kaldırımlar, şehir sakinlerine yönelik tesis, kurum kuruluşlar, şehir kaynaklarının doğru işlenip tanıtılması ve çözüm odaklı bir Belediye yatar.

Yağmur, kar gibi doğal nedenler, şehir içi alt-üst yapı çalışmalarının etkisi, araçların yoğun kullanımı sonrası yıpranma gibi nedenlerle aşınan, her yanı kasislerle dolu, toprak yol haline gelmiş merkez kavşak ve cadde yollarımız İlçemizin en büyük problemlerinden biriydi. Tozlanma sonucu ev ve dükkanların kirlenimi, alerjik hastalıklardan tümöre kadar insan sağlığını olumsuz etkilemesi ve meydana gelen trafik kazaları; İlçe sakinlerimizin sabrını zorluyordu.

Çözüm üreten bir Belediye olarak, İlçemiz için öncelikli projelerimizden biri de bu sorunu bir an önce ortadan kaldırmak, bozuk yollarımızı; pratikliği, dayanımı, hizmet ömrü, ekonomi ve ekolojisiyle sıcak asfaltla buluşturmaktı.
Bu nedenle; Uğur Mumcu Caddesi’nde 310 m.
Fevzi Çakmak Caddesi’nde 580 m. Yolu tamamen kendi bünyemizle asfaltladık.

Ayrıca Karayolları Kurumu ile yaptığımız görüşmeler neticesinde;

Cumhuriyet ve Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi’nde 2.036 m.
Veli Paşa Caddesi’nde 400 m. Yolun asfaltlanmasına ön ayak olup, gerekli desteği sağladık.