Ürün yelpazemiz, güler yüzlü personelimiz ile birçok tesisimiz hemşerilerimizin ve misafirlerimizin hizmetinde. Nitekim Gölpazarı Belediyesi olarak, İlçemizde yaşayan vatandaşların sosyal hayatını aktife edebilmek, özellikle gençlerin hoş vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile mevcut tesislerimiz ile yetinmiyoruz.
Bu minvalde Mihalgazi Külliyesi Çevre Düzenlemesi Projemiz kapsamında, Hamam bahçesineOtağ Kafe’yi inşa edip, değerli Gölpazarlıların hizmetine açmak en büyük isteklerimizden biriydi.
Vakit kaybetmeden eski ihtişamına uygun olarak çevre düzenlemesini gerçekleştirdiğimiz Mihalgazi Hamamı bahçesine Otağ kafemizin temelini attık. Temel üzerine montelenen profile keçi kılından yapılan Osmanlı Yörük Çadırı’nı giydirerek, toplamda 100 m2 taban alana Otağ Kafemizi kurduk.
Patatesli, ıspanaklı, peynirli veya karışık…. Çalışanlarımızın isteğiniz üzerine hemen hamuru açarak yaptıkları, saç üzerinde kızarttıkları nefis gözleme, bakır cezvede kumda hazırlanan enfes Türk kahvesi ürün çeşitlerimizden sadece bir kaçı.
Bütün hemşerilerimizi ve ilçemize gelen misafirlerimizi, Osmanlı’nın Yörük atmosferi içinde sunduğumuz lezzetlere bekliyoruz.