İlçemizde bulunan Han-Hamam ve Cami’den oluşan Mihalgazi Külliyesi, devam eden işlevselliği ve fiziki yapısı ile; Osmanlı’dan kalan Külliye geleneğinin, Türkiye’de bulunan en güzel örneklerinden biridir.
Taşhan ve Çarşı Camii’mize kıyasla, kullanımı için, dokusuna uygun çevre düzenlemesi yapılması gereken Mihalgazi Hamamı ve etrafını hemşerilerimize kazandırmak en çok istediğimiz projelerden biriydi.
Göreve başladığımız andan itibaren hamam etrafındaki metruk binaları kamulaştırıp, kontrollü bir şekilde yıkarak Hamamı ön plana çıkartan bir alan oluşturduk. Gerekli tesviye işleminin yapılmasının ardından, Hamamı çevreleyen bahçeyi yeşile bezeyerek, havuz ile taçlandırdık. Öküz arabası, düven gibi nostaljik araç gereçler ise tarihi atmosfer içerisinde yerini aldı. Hamam geleneğine uygun olarak hizmetinize sunduğumuz sabun, tas, takunya, peştamal gibi araç gereçler ile hamam içi hizmet kalitemizi maksimuma çıkardık.
Sosyal Belediyecilik anlayışımız ile hemşerilerimizin sosyalliğine diğer yandan keyif ve memnuniyetine önem verdiğimiz için Hamam Bahçesine Osmanlı izleri taşıyan Otağ Kafe’yi inşa ederek; hamam yorgunluğunu gözleme-ayran, kumda kahve ve birçok seçenekle attırmayı hedefledik.
Ankara Caddesi ile Zübeyde Hanım Caddesi kesişim noktasında 900 m2 alan üzerinde  Mihalgazi Hamamı, yeşil bahçesi ve Osmanlı yörük çadırı (Otağ Kafe) ile hizmetinizde.