İlçemize doğalgaz gelebilmesi için Belediye Başkanlığımızca EPDK’na (Enerji Piyasası Denetleme Kurulu) doğalgaz dağıtım ihalesi için oluşturulacak dağıtım bölgesine belediyemizin de dahil edilmesi amacıyla 11.04.2012 tarih ve 21 sayılı belediye meclis kararı ile başvuru yapılmıştı.

2012 yılında başlayan bu süreç sonunda tamamlanarak ilçemiz doğalgazla buluştu. Bu süreç içerisinde belediye başkanlığımız, ilçe merkezine doğalgazın gelebilmesi için kurum olarak üzerine düşen bütün sorumluluğu yerine getirmiş olup bir çok sokak ve mahallede, gazın abonelere ulaşabilmesi adına yatay sondaj da dahil olmak üzere kazı desteği vermiştir.

2018 yılı itibari ile ilçe merkezimizde toplam 1.150 abone temiz enerji doğalgazı kullanmaya başlamıştır.

Bir önceki seçimlerde vaadimiz olan bu projenin, diğer vaatlerimiz olan komple içme suyu şebeke inşaatı yenilemesi ve yine komple kanalizasyon şebeke inşaatı yenilemesi ile birlikte aynı dönemde hayata geçirilmiş olması bizim için mutluluk ve gurur kaynağıdır.

İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun.