Sizlerin seçtiği belediye olarak güzel ilçemizin ihtiyaçlarını tek tek belirleyip çözüme ulaştırmaya devam ediyoruz. Çalışmalar kapsamında eskimiş olan otobüs bekleme durakları sökülerek, ihtiyaç olan yerlere yeni duraklar monte edildi. Toplam 5 adet durak belediyemizce sipariş edildi ve temin işlemlerinin ardından hemen montaj işlemi gerçekleştirildi.

Çalışmalar kapsamında yıpranmış ve tahribat gören otobüs duraklarında yenileme yoluna gittiklerini ifade eden Belediye Başkanı Vedat KAZICI, "Yaptığımız çalışmayla ihtiyaç duyulan yerler tespit edilerek yeni alınan otobüs duraklarının yerlerine monte edilme çalışmaları başladı. Eskiyen ve birçok tahribata tabi kalan otobüs durakları yeni ve modern duraklarla değiştirilerek halkın hizmetine sunuldu. Yaptığımız her hizmet, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve hayatlarını daha modern bir düzeye eriştirmek içindir" dedi.