Doğa güzellikleri, tarihi dokusu, temiz havası ve güler yüzlü insanlarıyla daima ön planda olan ilçemizin sosyal yaşantısına yönelik yaptığımız yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor.

Geniş ve nezih kafeteryası, keyifli futbol maçlarının yapıldığı halı sahası, yürüyüş yolu ve yaz düğünlerinin bilindik yeri olan kır düğün pistini içinde barındıran Gölpazarı Belediyesi Halı Saha Sosyal Tesisleri, Tarihi Taşhan ve Çarşı Camii’nin yanında yer alan havuzu ve ahşap heykelleri, geniş kafeteryası ile cazibe merkezi haline gelen Han Kafe bunlardan sadece bir kaçı.

İlçe sakinlerinin sosyal yaşantısına önem verdiğimiz için; bayramlar, düğünler, festivaller, iftar yemekleri gibi organizasyonlarda özellikle önemli gün ve haftalarda hemşehrilerimizi bir araya getirip, milli ruha zemin oluşturan toplum bilincini pekiştirmek için 2500 m2 alana etkinlik alanı inşa ettik.

Şehir merkezinde, ilçe kütüphanesinin yanında yer alan etkinlik alanı her türlü organizasyon için ilçe sakinlerinin hizmetindedir.