İlçe halkına sunduğumuz hizmetleri daha da verimli hale getirmek adına sınırlarımızı zorluyoruz, yatırımlarımızın kalitesini her geçen gün daha da artırarak, araç filomuzu güçlendirmeyi sürdürüyoruz. Bünyemize eklediğimiz yeni araçlar ile hizmet kalitemizi artırarak, daha da güçlenmeyi hedefliyoruz.

Çok uzun yıllardır belediyemize ait bir araç garajının olmaması; zaten yetersiz ve bakımsız olan araçların da açık alanlara parkedilmesi, yağmura, kara, güneşe maruz kalmasına son verilerek modern bir tesis inşa edildi.

YENİ İTFAİYE BİNASI, ARAÇ GARAJLARI VE BAKIM ONARIM ÜNİTESİ AÇILDI

Filomuz dahilinde sahip olduğumuz araçları uzun yıllar bakımlı ve güvenli bir şekilde kullanabilmek için Orta Mahalle, Veli Küçük Caddesi üzerine 1100 m2'si kapalı olmak üzere toplam 2500 m2 alana yeni itfaiye, araç garajı ve bakım onarım ünitesi inşa ettik. Tesisimizde araçların bakım onarım ihtiyaçlarının giderilmesi için her türlü imkana sahibiz. Yıkama ve yağlama makinalarımız ile araçlarımızın daima temiz ve uzun ömürlü olmasını sağlıyoruz.