Belediyemizde elektronik ortamda ‘otomasyon sistemi’ hizmete girdi. Akıllı ilçe projesinin bir parçası olan “e-belediye” uygulaması ile birçok belediyecilik hizmetine ulaşmak, bir tuşa dokunmak kadar kolay hale geldi.
Bu sistemle vatandaşlar evlerinden veya ofisinden çıkmadan, dilediği saatte Gölpazarı Belediyesi’nin www.golpazari.bel.tr internet adresine girerek birçok hizmete buradan erişebilecek; Borç ödeme ve sorgulama, tahsilat görüntüleme, online istek-sorun takibi bunlardan yalnızca bir kaçı.

Birçok teknik bilgiye de erişebilme imkanı sunan “e-belediye” uygulaması ile ilan, reklam, çevre temizlik, emlak, arsa rayiç değerleri gibi konuların sorgulama imkanı sağlanmış oldu.
E-belediye hizmeti ile birlikte vatandaşların dünyanın dört bir köşesinden Gölpazarı Belediyesi’nin internet adresine girerek borçlarını sorgulayabileceklerini ifade eden Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat KAZICI, belediye olarak ilçesel otomasyon sistemini hayata geçirdiklerini söyledi. Kazıcı, “Dijital Arşiv ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ne geçtikten sonra durmadık. İlçe sakinlerine daha hızlı ve kolay hizmet verebilmek için böyle bir projeyi hayata geçirdik. İlçesel Otomasyon Sistemi, hemşerilerimize hizmetlerini daha hızlı sunmak için belediyemiz tarafından işleyişe alınan, son dönem hızlı işletim sistemlerindendir. Bu sistemle; evinizden veya iş yerinizden çıkmadan, dilediğiniz saatte internet aracılığı ile istediğiniz her hizmete ulaşmanız mümkün. Belediyemizle ilgili tüm konularda golpazari.bel.tr internet adresinden bilgi alabilirsiniz. Vatandaşlarımızın, belediye hizmetlerinden daha hızlı ve daha kolay yararlanmasını ve teknolojik gelişmelerin ışığında hizmete doğrudan, sıra beklemeden ve yorulmadan ulaşmasını sağlayan e-belediye sayesinde, uygar kentlilik bilincine uygun hizmetler sunmak amacıyla artık kaliteli hizmette sadece bir tuş kadar yakınınızdayız” diyerek bilgiler aktardı.