Tüp ve kömür arabalarında cenaze taşıyan bir belediye devraldık. Azimle, çalışmayla giderek büyüyerek araçları Türkiye'nin her yerine ulaşan bir belediye haline geldik. Gerekli işlere uygun son model araçlar satın alarak araç filomuzu daha da büyüttük.

Cenaze nakil aracı, ambulans, yol asfaltlama kamyonu gibi bir çok belediyenin gıpta ile baktığı imkanlara sahibiz.

OTOBÜSLERİMİZ DAİMA HİZMETİNİZDE

Elimizdeki imkanları sizlerin rahatı ve memnuniyeti için kullanıyoruz. Filomuzdaki otobüs ve minibüsler Salı günleri pazar servisi için daima hizmetinizde. Özellikle yaşlı vatandaşlarımızı ellerinde pazar eşyaları ile yormamak için servislerimiz hemşehrilerimizi evlerinin önünden alıyor ve bırakıyor.

Cenaze işlemlerinin ardından definde hazır bulunmak isteyen vatandaşlarımız için otobüslerimiz daima hazır. Zor gününde olan cenaze yakınlarına bir de ulaşım konusunu düşündürmemek için servislerimizle hazır bekliyoruz.

Öğrencilerimizi eğitim ve öğretimleri dahilinde gidilmesi gereken yerlere güvenle taşıyoruz. Belediye olarak organize ettiğimiz gezilerlede farkındalık ve bilinçlendirme ortamı oluşturmaya çalışıyoruz.