BİOSUN'A TAM DESTEK

Bilecik merkez ve tüm ilçelerdeki evlerden çıkan çöplerin ayrıştırıldığı, bir bölümünün hammadde olarak ekonomiye kazandırıldığı, bir bölümünün elektriğe ve organik gübreye dönüştürüldüğü, çöplerin doğaya ve insan hayatına zarar vermesinin de önüne geçen katı atık tesisi belediyelerden alınan pay ile oluşturalarak, Bilecik, Kızıldamlar Köyü’nde faaliye geçirildi.

Gölpazarı Belediyesi olarak Belediyeler Birliği’nde alınan karar neticesinde BİOSU’na tam destek veriyoruz.

VAHŞİ DEPOLAMA ALANI (ÇÖPLÜK) KAPATILDI

İlçeden günlük toplanan çöpleri depolama alanı olarak kullandığımız, Dikenli Boğaz Çöp Sahasını kullanıma kapattık. Kapatma işleminin ardından ekiplerimizce bölge temizliği yapılarak, saha doğaya uygun halde bırakıldı.

Günlük toplanan çöpler artık kamyonlar aracılığı ile BİOSUN Katı Atık Tesisine ulaştırılarak bertaraf ediliyor.