Sosyal sorumluluk ve hizmete yönelik imar projelerimiz kapsamında, ilçenin refahını ve modernizasyonunu arttırmak adına yatırımlarımız devam ediyor. Gölpazarı Halı Saha Sosyal Tesisleri, Gölpazarı Han Kafe, Belediye Etkinlik Alanı, Geçici Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi vb…. Bunlar gerçekleştirdiğimiz projelerden sadece bir kaçı.

BELEDİYE KONUKEVİ’Nİ MÜJDELİYORUZ!

‘Çalışınca Oluyor’ sloganı ile yola çıkarak, tamamlanan projelere halkımızın gösterdiği memnuniyetten aldığımız destekle devam eden projelerimiz kapsamında; Belediye Konuk Evi’ni müjdeliyoruz.

Şehir dışından ilçemize misafir olarak gelen; devlet büyükleri, kamu görevlileri, araştırma görevlileri, iş adamları ve siz değerli hemşehrilerimizin düğün dernek gibi cemiyetlerinde şehir dışından gelerek konaklama sorunu yaşayan misafirleri için konforlu bir konuk evini tamamlamak üzereyiz.