Yeni Doğan Bebeklere İlk Hediye Belediyemizden!

1 Ocak 2015 tarihinde başlayan HOŞ GELDİN BEBEK projemiz 2018 yılında da devam ediyor. Proje kapsamında aramıza katılan bebeklerimize, ailelerine destek olmak amacıyla, bebek ihtiyaç paketini veriyoruz.

Gölpazarı Belediyesi, hastanelerde doğum yapan kadın ile bebeklerin ihtiyacını karşılamak amacıyla 2015 yılı ,Ocak ayında başlattığı  ‘’Hoş Geldin Bebek’’ projesinden Ekim ayının sonun kadar 151 kişi faydalandı.

Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat KAZICI’nın talimatıyla, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında başlatılan ‘’Hoş Geldin Bebek Projesi’’ genç çiftlerin gönüllerini fethediyor. Proje ile doğum yapan kadın ile bebeklerin ihtiyaçları karşılanıyor. Proje kapsamında belediye Sosyal Destek Hizmetlerinde oluşturulan ekip, yeni doğum yapan kadın hemşehrilerimize ulaşarak  ‘’Hoş Geldin Bebek’’ paketi dağıtıyor, anne ve bebeğin sağlık durumları hakkında bilgi alıyor.

Paket içerisinde;

Bebek bezi,

Biberon,

Bebek sabunu, şampuanı

10 lu zıbın seti

Oyucak seti

Yetişkin ve bebek Havlusu,

Islak mendil

Belediye Başkanı Vedat KAZICI’nın ıslak imzalı tebrik kartı yer alıyor.

Hediye paketi verilmesinin ardından Başkan Kazıcı, genç çiftleri telefon ile arayarak tebriklerini tekrar ediyor.

Proje kapsamında Gölpazarı ve çevre hastanelerde doğum yapacak olan hemşehrilerimize, hediye seti verilmesi belediyemiz ekiplerince devam edilecek.

Bu kapsamda bugüne kadar 151 bebeğimizi ziyaret ettik ve aramıza ''hoşgeldin'' dedik.Tüm bebeklerimize ve ailelerine sağlıkla ,huzurla ve sevdikleriyle güzel bir ömür geçirmesini temenni ediyoruz.