İlçemizin muhtelif yerlerinde park ve bahçelerin bakımı ve meydanların çiçeklendirilmesi çalışmaları kapsamında, Belediye ekiplerimiz eksiksiz olarak çalışıyor. Tarihi ve doğal güzellikleri ile ön planda olan ilçemizin, kentsel düzene uygun olarak inşaa edilmesi ve güzelleştirilmesi adına çevre düzenlemesi gereğine uygun olarak ekiplerimizce yerine getiriliyor. Özellikle ilkbahar-yaz sezonunun başlaması ile sosyal tesislerimiz ve muhtelif yerler çiçeklendiriliyor.

Sosyal sorumluluk ve hizmete yönelik imar projelerimiz kapsamında oluşturulan yapıların boya, bakım ve onarım işlemleri eksiksiz olarak yerine getiriliyor.

Yine çevre düzenliği kapsamında tamiri mümkün olmayan ve etrafına tehlike arz eden binalar, yıkım ekiplerimizce kontrollü bir şekilde bertaraf ediliyor. Kepçe yardımı ve itfaiye desteği ile tecrübeli yıkım ekibi tarafından metruk binalar, sistemli bir şekilde yıkılıp arz ettiği tehlike ortadan kaldırılıyor.